Hány fürdőruhát csomagolj, ha nyaralni készülsz?

2017 június 10. | Szerző: |

Van erre egy rövid válasz: annyit amennyi van vagyis minél többet! És persze van vicces válasz: amennyi csak a bőröndödbe befér! De mi most egész komoly választ keresünk erre az égető problémára. Hiszen nincs annál rosszabb, mint a vízparton konstatálni, hogy az a kis mintás tankini mégis jobb lett volna.

Illy Ethnic tankini

 

Nézzük melyek azok az alapdarabok, amelyek nélkül el se indulj.

  1. kell egy úszódressz

Ha akár csak egyetlen hosszt is akarsz úszni, akkor kell egy olyan fürdőruha, amiben ezt kényelmesen megteheted. Ha medence vagy tenger lesz a víz, amiben tempózol, akkor érdemes inkább duplázni, vagyis legalább kettőt betenni. A só és a medencék fertőtlenítésére használt vegyszer ugyanis nem igazán használ a fürdőruhák anyagának. Éppen ezért használat után érdemes alaposan átöblíteni, ha lehet ki is mosni valamilyen kímélő mosószerrel a fürdőrucit. Ha nem száradna meg a következő úszásig, akkor kell lennie egy B tervnek vagyis egy másik, úszásra alkalmas darabnak a csomagodban. A nyirkos fürdőruciban ugyanis nagyon kellemetlen mászkálni, én legalábbis  nagy melegben is utálom, ha vizes a ruha a lábam között. Te is? Akkor pakolj duplán!

Ava Hopping egyrészes fürdőruha

 

  1. kell egy apróság napozni

A napfürdőzéshez a lehető legkevesebb felületet takaró holmira van szükség. Feltehetőleg ez nem az úszódresszed lesz, tehát kell egy olyan darab (ha lehet bikini), ami kicsi, a pántjai könnyen áthelyezhetőek, kioldhatóak,  hogy a vállon és a háton ne maradjanak csíkok a nyaralás végére. Persze, ha igazán profi napozó vagy, akkor vihetsz több napozó szettet is, ezeket váltogatva egyik sem hagy tartós nyomot. De némi odafigyeléssel ez egy jól megválasztott bikinivel is megoldható. A napozásra használt darab ne legyen masnis, karikával összefogott vagy egyéb kacifántos megoldással operáló, mert ezek a minták könnyen rád sülhetnek és nem biztos, hogy szeretnél mindkét melled fölé egy fehér kört. Vagy igen?

Cosima bikini felső, pink

 

  1. kell egy bikini felső, amit strandszoknyával viselhetsz

Egy csinos lapszoknya és egy színben hozzáillő melltartó igazán szexi viselet. Ha a városban nem is, de a parton mindenképpen ellibbenhetsz benne vásárolni vagy fagyizni, beülhetsz ebédelni vagy bármilyen programot lebonyolíthatsz benne. Ha csomagolsz egy ilyen szettet, akkor a nyári ruhák egy részét otthon is hagyhatod. Izzadni sem fogsz és még csinos is leszel. Érdemes hát egy olyan bikinit is elvinni, aminek a felső része alkalmas erre a feladatra. Így elmondhatod, hogy a bikinid öltöztet!

Henny Sailor bikini

 

  1. kell egy tartalék

Mert soha nem lehet tudni, hogy mi történik. A szárítóról elfújt bikini alsó esetét éppúgy felemlegethetnénk, mint az ellopott strandtáska rejtélyét. De még ilyen szerencsétlenség sem kell, éppen elég, ha beakad valamibe a felsőd pántja, ha csak a nyaraláson veszed észre, hogy elfeslett a tavaly még szuper fürdőruhád a hátsódon. Bármi megtörténhet, jobb hát felkészülni és vinni egy tartalékot, ha nem akarod a nyaralásod egy napját arra áldozni, hogy egy megfelelő fürdőruci után kajtatsz.

 

Federica Lagoon bikini felső

A válasz tehát: legalább 4 darab, de inkább több kell, ha igazán nyugodtan és csinosan akarsz nyaralni.

Jó utat! Jó pihenést!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Bikinik 2017, A-I kosár

Melltartó méret kalkulátor

Egyrészes fürdőruha 2017, A-H kosár

Tankinik 2017, A-H kosár

Nagy melltartó akció

Fürdőruha fajták

Kattints a méretedre!

60 D E F G H I J
65 C D E F G H I J
70 C D E F G H I J
75 C D E F G H I J
80 C D E F G H I J
85 C D E F G H I J
90 C D E F G H I J
95 C D E F G H I
100 C D E F G H
105 C D E F G H
110 C D E F G H
115 C D E F G H
120 C D E F


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!