5 jó tanács bikini választáshoz

2017 június 27. | Szerző: |

Sokan azért nem vesznek fel bikinit, mert nem tudják kiválasztani mi az, ami jól áll nekik. Ha a döntést az alapján hozod meg, hogy mit áll jól a próbababának vagy mit láttál egy divatmagazin hasábjain, akkor Neked is feltétlenül el kell olvasnod okoskodó sorainkat. Aztán pedig venni egy új bikinit!

  1. Bánj tudatosan a fodrokkal!

Az idén roppant divatosak a fordros alsók és felsők, de nem mindegy, hogy ki hol viseli ezt a roppant nőies díszt. A kismellűeknek komoly fegyver a fodor a bikini felső részén, ez ugyanis optikailag nagyobbnak mutatja a kebleket. Ebből egyértelműen következik, hogy az eleve dús keblekkel megáldott hölgyeknek nem javasoljuk, mert ugye a jóból is megárt a sok 🙂 Tehát fodor fent, maximum B kosárhoz, annál nagyobb mérethez inkább válassz más fazont.

Hermine bikini felső, fekete

Persze a bikini alsó része is lehet fodros, méghozzá sokféleképp. A pici fodor a csípőt vastagíthatja, ezért ezt inkább a karcsú alkatúaknak tervezik. A szinte teljes feneket takaró fodor (amin lehet vitázni hogy túl nagy fodor vagy túl kicsi szoknya) azonban jól rejt pocakot és pár csík is elbújhat mögötte. Ezzel érdemes kísérletezni, akkor is ha nem vagy nádszál.

  1. Válaszd a merevítős vagy push-upos felsőt!

A megkötős háromszög melltartók a legkényelmesebbek, de sajnos ezek se nem formálnak, se nem tartanak. Ha tehát túl vagy a B kosáron és / vagy már nem állnak hetykén az ég felé a melleid, akkor kénytelen leszel más fazonok után nézni. Ha nagyon utálod a szivacsos megoldásokat (megértelek, lassan szárad és nem a legkellemesebb a melegben), akkor keress egy jól szabott merevítős darabot. Remek anyagok és fazonok várnak Rád, akkor is ha nagy a kosárméreted, válogathatsz kedvedre. tedd is meg!

  1. Válassz variálható darabokat!

Már tavaly is javasoltuk, hogy ha van olyan fazonú bikini, amit nagyon kedvelsz, akkor vegyél belőle többet. Akár eltérő színben! Így valójában 4 összeállítást veszel, hiszen hordhatod hagyományosan vagy keverve is az alsókat és a felsőket. Nemcsak változatosabb lesz a megjelenésed, de egyszerűbb is a választás és ha egy alsó vagy felső nem száradt meg vagy elfeslett, nos akkor sem kell lemondanod kedvenc darabodról. Ahol külön vehetsz alsót és felsőt, ott egy felsőhöz érdemes két bugyit választani, ugyanis az alsók sokkal hamarabb mennek tönkre, mint a felsők.

Anita fürdőruha

  1. Légy merész, de sose közönséges!

A kettő ugyanis nem ugyanaz! Merész lehet ha élénk színeket viselsz, ha izgalmasan kötöd a kendőt, amit a testedre tekersz vagy ha különleges szalmakalapot választasz. Ezektől nem kell félni, hiszen az önmagában nem gond, ha nem olvadsz bele a tömegbe! De a bimbót éppen csak takaró felsők, főleg tangával kombinálva, a túlpolcolt és nagyrészt közszemlére tett mellek inkább a sztriptíz klubok színpadára valók, mint a strandra. A csodás alakodat megcsodálják akkor is, ha nem lógatod ki a legintimebb részeket.

  1. A méret a lényeg

Ezzel kellett volna kezdenem. Ahogyan Neked is ezzel kell kezdened, amikor bikinit vásárolsz 🙂 A méreted (főleg, ha határeset vagy, mint én) márkánként és fazononként is változhat! Érdemes felpróbálni vagy melltartó méret kalkulátorral ellenőrizni vásárlás előtt, hogy valóban a megfelelő legyen, amit kapsz. Ami bevág, amiből kilógsz, ami nem kényelmes, azt tedd félre!

Sibel Ethnic bikini

Remélem segítettünk a legjobbat választani 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Bikinik 2017, A-I kosár

Melltartó méret kalkulátor

Egyrészes fürdőruha 2017, A-H kosár

Tankinik 2017, A-H kosár

Nagy melltartó akció

Fürdőruha fajták

Kattints a méretedre!

60 D E F G H I J
65 C D E F G H I J
70 C D E F G H I J
75 C D E F G H I J
80 C D E F G H I J
85 C D E F G H I J
90 C D E F G H I J
95 C D E F G H I
100 C D E F G H
105 C D E F G H
110 C D E F G H
115 C D E F G H
120 C D E F


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!