Miért kell egy tuti úszódressz a nyárra?

2017 június 30. | Szerző: |

AZ EGYRÉSZES FÜRDŐRUHÁK ELŐNYEI

Minden egyes vásárláskor és minden egyes vízpartra indulásnál felvetődik a kérdés: bikini vagy fürdőruha?  A választás nem mindig egyszerű.Íme néhány érv a egyrészes fürdőruha mellett, mert nemcsak a bikininek, hanem az úszódresszeknek is vannak előnyei!

  1. MERT NYUGODTAN LEHET BENNE ÚSZNI ÉS KÉNYELMES

Bár villantani mostanában egyre divatosabb, ezt hagyd meg a celebeknek. Éppen ezért, ha egy alaposat úszni támad kedved, akkor egy olyan úszódressz lesz ideális számodra, ami stabilan a helyén marad, akkor is, ha gyorsúszásban tempózol. Vagy beugrasz a medencébe. Kevés annál kínosabb szituáció van, mint amikor ugrás közben repül a bikini pántja vagy pár hossz után a medencéből kiemelve magad konstatálód, hogy a felsőd a nyakadat takarja, a melleid pedig vidám és szabadon ugrálnak. Ugye Te sem vágysz ilyesfajta feltűnésre? Akkor válassz egy remek úszódresszt és nem lesz ruházati baleset! Fanny Hopping egyrészes fürdőruha

 

  1. MERT ÁPOL ÉS ELTAKAR, HA ARRA VAN SZÜKSÉG

Sokan küzdenek azzal, hogy terhesség után bár súlyuk ismét a régi, de a galád striák megmutatják hol nyúlt ki a bőr. A csíkok eltakarására a legegyszerűbb és legpraktikusabb megoldás egy csinos fürdőruha. Hasonló a helyzet akkor is, ha némi felesleg fodrozódik deréktájon. A bugyik többsége ezt kettévágja, cseppet sem esztétikus látványt nyújtva. Egy egyberészesben viszont szép kerek maradhat a csípő, nem vágja ketté semmi, így nem kell kellemetlen fodrozódástól tartanunk. A törzs megnyújtása is egyrészessel a legegyszerűbb, elég találni egy jól szabott, hosszában csíkos vagy éppen aprómintás darabot és máris korrigáltunk valamit magasságunkon.

 

  1. MERT MÁR NEMCSAK UNCSI  EGYEN SZABÁSSAL TALÁLKOZHATSZ, HANEM VÁLTOZATOS FAZONOKBÓL VÁLOGATHATSZ

Régen volt a háton nyitott dressz és kész. Ma már ennél sokkal jobb a helyzet. Mindenféle fazon akad a kollekciókban. Nemrég vásároltam olyan darabot, ami, ha csak deréktól felfelé nézed, inkább tűnik haut-couture estélyinek, mint fürdőrucinak. Szóval szinte bármilyen stílus és dekoltázs akad. Kerek vagy hosszúkás kivágás. Csípőnél magasabbra szabott darabok, sőt még deréknál kivágott modellek is léteznek. Lapozgasd csak végig a választékot, biztos, hogy akad számodra is érdekes!

  1. MERT SOSEM HAGYOD EL A MÁSIK FELÉT

Nincs annál bosszantóbb, mint az összepakolt strandszatyorral az előszobában, türelmetlen családdal vagy barátokkal a hátunk mögött, keresgélni a bikini eltévedt alsó vagy éppen felső részét. Ugye nem csak velem történt már ez meg? Egy egyberészessel ez sosem fordulhat elő. Azt vagy megtalálod vagy sem. De a nagyobb terjedés miatt könnyebben feltűnik a fehérneműs fiókban, mint apró társai.

+ 1  MERT KÉNYELMESEBB VISELET

Nem kell aggódnod, hogy villantasz, nem hagy nyomot a hasadon a napozó gyékény és nem kell ellenőrizgetned, hogy jól kötötted-e meg a bugyi zsinórját, nem csúszik félre. Így nemcsak az úszás, hanem a strandon a gyerekek után való futkározás vagy éppen a tollasozás is lazábban fog menni. A lényeg, hogy kell egy remek fürdőruha!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Bikinik 2017, A-I kosár

Melltartó méret kalkulátor

Egyrészes fürdőruha 2017, A-H kosár

Tankinik 2017, A-H kosár

Nagy melltartó akció

Fürdőruha fajták

Kattints a méretedre!

60 D E F G H I J
65 C D E F G H I J
70 C D E F G H I J
75 C D E F G H I J
80 C D E F G H I J
85 C D E F G H I J
90 C D E F G H I J
95 C D E F G H I
100 C D E F G H
105 C D E F G H
110 C D E F G H
115 C D E F G H
120 C D E F


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!