A 4 leggyakoribb fürdőruha pánt típus előnyei, hátrányai

2017 július 4. | Szerző: |

A világ akkor kerek, ha van plusz és mínusz, a bikini akkor jó, ha minden szempontból Neked való. Ebben könnyű egyetérteni 🙂

Nézzük hát melyek azok a pántok, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk és mérjük fel melyik kinek és mire jó és milyen veszélyeket hordoznak, ha hordjuk őket!

 

  1. Klasszikus párhuzamos

A legtöbb bikini ilyen megoldással operál. szépen párhuzamosan futnak a zsinegek a melledtől egészen a hátadig, ahol egy harmadik pántba becsatlakoznak. Nevezhetjük melltartó fazonnak is ezt a megoldást, hiszen a legtöbb cicifix, melltartó éppen ilyen.

ELŐNYEI: Könnyen állítható, jól szabályozható hosszúságú vállpántok. Napozáskor letolhatóak a pántok, így nem maradnak csíkok a vállon. Könnyű fel és levenni, kényelmes viselet.

HÁTRÁNY: kapcsok, melyek felmelegszenek és a tény, hogy nem ez a legfantáziadúsabb megoldás.

Milou Boho Beach, bikini felső

 

  1. Pánt nélküli bikini

Sok olyan bikini felső van, amely a mellekre bízza magát. Vagyis csak a háton lehet megkötni és nem rögzíti a vállon semmi. Ez a pánt nélküli bikini fazon mindig divatban marad, más és más szabással és színben, de kapható.

ELŐNYEI: nincs pánt, nincs csík a vállon (lásd a klasszikus vállpántos előnyei között), egyszerűen le lehet venni póló alatt is, ha nincs megfelelő hely az átöltözésre, nagyon szexi, ha a csupasz válladat mutogatod.

HÁTRÁNYAI: bizonyos mellméret fölött és alatt kísérletezni sem érdemes ezzel a típussal, bár a vállon nem hagy nyomot, a háton annál inkább. Ezek ugyanis vaskosabbak a hátsó részen (valami kell mégis, ami tart), felvenni és úgy megkötni, hogy a helyén is maradjon nem egyszerű feladat, sokszor látni a strandon, hogy viselője folyton rángatja és igazgatja, mert nem érezi stabilnak és fél, hogy előbukkan belőle valami, amit inkább nem szeretne felvillantani 🙂

Bella Pink Beach bikini

 

  1. Nyakba kötős bikini

Talán ez a legrégebbi és legegyszerűbb megoldás arra, hogy ne kelljen pontosan méretezni. A nyakba kötős bikini kosarai gyakran háromszög fazonúak, amikkel szemben nem elvárás, hogy az egész mellett fedjék. Ugyanakkor a selymes anyagoknál kizárja annak lehetőségét, hogy megfelelően megkössük a pántokat, ugyanis ahogy a csomó szét- úgy a cicifix elcsúszik.

ELŐNYEI: Nem kell egy kis hízás miatt újat venni, hiszen megoldható hogy nagyobb legyen. A pánt nem hagy nyomott a vállon (igaz a mellkason igen).

HÁTRÁNYAI: ha nem kötöd meg elég erősen, könnyen elhagyhatod. Ha nem megfelelő a zsinór anyaga sosem fog stabilan a helyén maradni. A mellkason megmarad a két nyakhoz futó pánt helye.

 

 

  1. Félvállas

Egyre több variáció készül ebből a fajtából, hiszen divatosak az asszimetrikus holmik legyen szó pólóról vagy épp fürdőruháról. Elég sok olyan bikini született, ami szintén féloldalas.

ELŐNYEI: nagyon menő, nagyon divatos, sok remek darabot találsz a boltokban, feltűnő és oda vonza a tekintetet e kebleidre

HÁTRÁNY: az a fránya nap, az tehet róla, hogy felemás leszel, ha egy ilyen darab van rajtad és úgy barnulsz le

Jól látszik minden megoldásnak vannak jó oldalai és akadnak érvek mind ellen. A legegyszerűbb tehát, ha felpróbálod vagy kipróbálod mi az amiben Te kényelmesen érzed magad. Ne feledd a bikini felső elsődleges célja, hogy a helyén maradjon, hiszen ha meg akarod mutatni a melleidet, akkor elég ha bugyit veszel!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Bikinik 2017, A-I kosár

Melltartó méret kalkulátor

Egyrészes fürdőruha 2017, A-H kosár

Tankinik 2017, A-H kosár

Nagy melltartó akció

Fürdőruha fajták

Kattints a méretedre!

60 D E F G H I J
65 C D E F G H I J
70 C D E F G H I J
75 C D E F G H I J
80 C D E F G H I J
85 C D E F G H I J
90 C D E F G H I J
95 C D E F G H I
100 C D E F G H
105 C D E F G H
110 C D E F G H
115 C D E F G H
120 C D E F


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!