A szerethető tankini

2017 június 15. | Szerző:

Egy tankinit nagyon lehet szeretni

Ideális fürdőruha: egyszerre csábos és kényelmes. Ott takar, ahol szeretnéd, és azt mutatja meg, amit szeretnél!

Ahogy közeledik a jó idő, a nőket elkezdi megrémíteni a gondolat, hogy nemsokára fürdőruhába kell bújni. Ilyenkor őrült keresgélésbe kezdünk: vajon idén milyen fazonnal rejthetnénk el a télen felgyűlt pluszkilókat? Ha te is így vagy ezzel, szolgálunk pár jó tanáccsal:

(1) Az önbizalom megszépít. Tehát ne a hibákat keresd magadban, hanem az előnyös oldalaidat nézd! Bátran vállald a tested, akkor is, ha van rajtad pár plusz kiló!

(2) Ha mégsem vagy kibékülve önmagaddal, most kezdj fogyókúrába, mert nyár elején már késő lesz. Nem hirtelen kell sokat fogyni, hanem lassan, de biztosan keveset. Hónapról hónapra…

(3) Vásárolj egy tankinit! Így elrejtheted mindazt, amit takargatni akarsz, ugyanakkor stílusos és egyedi lesz a megjelenésed a strandon.

Illy Ethnic tankini

Hogyan válaszd ki a tökéletes tankinit?

Ha nagyok a melleid, fontos, hogy a mellrésznél megfelelő támasztást nyújtson a tankini. A merevítős melltartórész igen hasznos lehet, és arra is figyelj, hogy a pántok is megfelelően feszesek legyenek. Sok tankininek állítható a melltartó pántja –ez a legjobb megoldás, mert így pontosan a saját alkatodhoz igazíthatod a felsőrészt.

Ha van egy kis plusz a hasadon, sose vegyél fel túl szűk fürdőruhát. Vannak olyan tankini felsők, melyek laza eséssel érnek az alsó rész fölé. Ez szexi hatást kelt, no és persze „ápol és eltakar”:D.

A képen látható tankini például a mellnél is megfelelő támasztást nyújt, és a hasnál is ideális.

Kera Coco tankini felső

Észrevettél még egy cselt ezen a tankinis képen?!

Igen, a mintára gondolok! Idén nagyon divatosak az apró mintás, illetve geometriai mintás fürdőruha anyagok. Itt épp egy jó példát láthatunk arra, hogy egy jól kiválasztott minta, fazon mennyire karcsúsít! Egy ilyen fürdőruhában nyugodtan letagadhatsz pár kilót a súlyodból.
A V alakú nyakkivágás szinte mindenkinek jól áll. Ugyanis optikailag karcsúsítja az alakot, nyújtja a felsőtestet. Ráadásul egy kis eleganciát is csempész a megjelenésedbe. Ha keskeny a vállad, próbálkozz a kerekebb nyakkivágásokkal, ez ugyanis optikailag szélesít.

Van olyan tankini is, ami egy kis csíkot látni enged a hasból, derékból. Ha feszes a hasad, nyugodtan válassz ilyet, ez is divatos és szexisebbé teszi az összhatást.

A tankinik esetében az anyag rugalmassága is nagyon fontos. Csak a megfelelő minőségű anyag nyújt megfelelő tartást. Enélkül nem szexi, hanem „nagymamás” lesz a kinézeted. Válassz hát olyan márkájú tankinit, ahol az anyagminőség garantált!

Margit Spirit tankini

Ha nem csak a napon heversz, hanem úszáshoz vagy például strandröplabdához is sokat használod a fürdőruhádat, akkor mindenképp olyan fazont válassz, ami megfelelő tartást ad. Mellrésznél legyen merevítős, erős támasztást nyújtó, vastagabb pántokkal, és a bugyi rész is legyen szélesebb. Egy ilyenben sportolni is kényelmes lesz. Ha csak sétálgatni akarsz benne a strandon, akkor jöhetnek a kivágottabb fazonok, a vékonyabb pántok, kisebb bugyik, rövidebb felsők.

Variáld és színezd!

A tankini idén is nagy divat!

Ha többet is vásárolsz, törekedj rá, hogy a tankini felső és alsó részeket kombinálni lehessen egymással. Ha színben, mintában passzolnak egymáshoz, ezt könnyedén megteheted. A tankini felsődet bikini bugyikkal is variálhatod, így ha akarod, minden napra új megjelenést találhatsz ki magadnak a strandon.

Ne burkolózz sötét színekbe! A nyár egyenlő a jókedvvel, a vidámsággal, válassz olyan színű és és mintájú tankinit, ami ennek a gondoltnak megfelel!

Margit Floral tankini,

Pap Ágnes és Bárd Noémi Polli 

Hogyan válaszd ki a tökéletes fürdőruhát? 2. rész

2016 április 19. | Szerző:

Az ideális fürdőruha megtalálása nem könnyű feladat. Már foglalkoztunk azzal, hogyan érdemes színt választani, milyen melltartó típus a javasolt, sőt, has-eltüntető tippeket is adtunk. Most lássuk, mire kell még odafigyelni!

Milyen legyen a bikini, tankini  alsó rész?

A megfelelő bikini, fürdőruha alsó választása megint attól függ, mit szeretnél hangsúlyozni. Itt is érvényes, hogyha nem a fenekedre szeretnéd a tekinteteket vonzani, (hanem inkább a melleidre) akkor az alsó legyen egyszerűbb, sötétebb árnyalatú, mint a felsőrész. Akkor is viselj nyugodtan kényelmesebb, szélesebb típusú bugyikat, ha szélesebb a csípőd. Hiszen ezekben nem csak jobban érzed majd magad, de jobban is mutathatsz, ráadásul divatosak.Federica Lagoon bikini felső

Vannak olyan magasabb szabású bikini bugyik is, melyek anyaguknak köszönhetően szép tartást és formát adnak nemcsak a csípődnek, de a hasadnak is. A bugyi mintázata is sokat számít. A geometriai minták, ügyes csíkozások karcsúsíthatnak. Az is gyakori, hogy a bugyi tetején egy minta, vagy más színű anyag fut végig, ez is egy hasznos csel lehet: optikailag karcsúsítja a derekat.

Hordhatok mintás fürdőruhát is?

Hát persze! Ha te is azok közé tartozol, akik attól félnek, hogy a mintás anyagok kövérítenek, jobb, ha most tisztázzuk: ez egyszerűen nem igaz. Minden csak azon múlik, milyen mintát választasz. A mai fürdőruha gyártók már kínosan odafigyelnek arra, hogy a minta épp ott, és épp olyan legyen, hogy te minél csinosabb lehess benne. Hasonlóképp nem kell félned a behúzásoktól, raffolásoktól, a többféle anyag kombinálásától sem. Luella Leo egyrészes fürdőruha

Ha mintás bikini felsőhöz egyszínű bugyit viselsz, azzal a dekoltázsodat, felsőtestedet emeled ki. Ha fordítva, akkor kicsit háttérbe kerülnek a melleid, és a csípődre kerül a hangsúly (ez a ritkább eset, fordítva viszont igen gyakori és divatos összeállítás.)

Nézd csak, ez milyen cseles minta! Az egzotikus mintás anyag alapban karcsúsít, az eltérő minta a melleket emeli ki, az átlós színezés vékonyítja a derekat, az alsórész keskenyíti a csípőt, és felfelé tereli a tekintetet, a fehér színezés pedig még plusz jókedvet csempész az egészbe!

Anita fürdőruha

3 lépés, hogy célba érj!

Ha végigkövetted a „Hogyan válaszd ki a tökéletes fürdőruhát” írás 1. és 2. részét, már magadtól is tudhatod, milyen fürdőruha passzol hozzád a legjobban.

1.) lépés a tökéletes fürdőruha megtalálásáért:

A fentiek szerint gondolkodj el, hogy mely testrészeidet szeretnéd hangsúlyozni, és miről érzed úgy, hogy nem árt egy kis „szépítés”. Ha ez megvan, keresd meg azokat a modelleket, melyek tényleg jól emelik ki az előnyös oldalaidat. Ezután gondolkodj el azon is, hogy ugyanezek közül melyek rejtik el legjobban mindazt, amikről te úgy véled, el kell rejteni…

2.) lépés a tökéletes fürdőruha megtalálásáért:

Ha nagy a melled, mindenképpen figyelj oda, hogy a mellrész megfelelő támasztást nyújtson, e nélkül a fürdőruha sem csinos, sem egészséges nem lehet. Ez a szempont annyira fontos, hogy akkor se feledkezz meg róla, ha egy fürdőruháról úgy érzed, ő az „első látásra szerelem”…Claudine Floral bikini

3.) lépés a tökéletes fürdőruha megtalálásáért:

Végezetül pedig képzeld bele magad a kiválasztott fürdőruhába! Ha úgy érzed, hogy nem feszengenél benne, hanem épp passzol az egyéniségedhez, akkor nagy az esély, hogy megtaláltad az ideálisat!

A cikket készítette Pap Ágnes és Bárd Noémi Polli

 

Bikinik 2017, A-I kosár

Melltartó méret kalkulátor

Egyrészes fürdőruha 2017, A-H kosár

Tankinik 2017, A-H kosár

Nagy melltartó akció

Fürdőruha fajták

Kattints a méretedre!

60 D E F G H I J
65 C D E F G H I J
70 C D E F G H I J
75 C D E F G H I J
80 C D E F G H I J
85 C D E F G H I J
90 C D E F G H I J
95 C D E F G H I
100 C D E F G H
105 C D E F G H
110 C D E F G H
115 C D E F G H
120 C D E F


Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!